Catrice – Ultimate Colour 240 en 250

IMG_8657-2

Over de Ultimate Colour lippenstiften van Catrice is al veel lof geschreven. En terecht! Verschillende -erg leuke- kleuren, een lange houdbaarheid, een goed draagcomfort en meerdere finishes. What’s not to like? Ik ben kind of a MAC-girl, maar deze budget lipsticks weten ook mij wel te bekoren. Vandaag laat ik jullie, naar mijn menig, het mooiste nude en het mooiste poppy kleurtje uit de lijn zien!

IMG_8624-2

240 – Hey Nude is een subtiel nudeachtig kleurtje met een roze ondertoon. Het heeft een creamy finish die helaas een heel klein beetje in de lijntjes trekt, zoals op de foto ook wel te zien is. Jammer, maar geen drama, het is niet dat het echt super hard opvalt ofzo. Een erg lief kleurtje dat geschikt is voor elke gelegenheid. En op de een of andere manier brengt het de inner-Kardashian in mij naar boven.

IMG_8634-2

250 – Matt About Pink is dan weer totaal het tegenovergestelde. Fel, in ya face en met een matte finish. Wel degelijk roze, hoewel het kleurtje in de huls eerder oranje/koraal oogt.

Subtiel en neutraal kan prachtig zijn, but I do like my neons. En dit is écht wel bijna neon. Fijn dat een budget merk eindelijk ook eens zo’n kleurtje heeft! Very Nicki Minaj –die trouwens een zalige schijf uitgebracht heeft. Absoluut mijn favoriete lipstick du moment.

IMG_8668-2

Catrice Ultimate Colour lipsticks, 3,99 euro.

Welke tint is jouw favoriet uit deze lijn?