Bestelling The Make Up Spot: China Glaze en Zoeva

IMG_9997-2

Vorige week deed ik voor het eerst een bestelling bij de Nederlandse webshop The Make Up Spot. Oorspronkelijk voor een verjaardagscadeau, maar uiteraard trakteerde ik ook mijzelf op a little treat. Ik had dringend een nieuwe poeder- en highlightkwast nodig en ook dit schattig lila lakje werd al snel in mijn virtuele winkelmandje gegooid. Amper een dag later stond er al een pakje voor mijn deur.

Omdat ik zo content ben van mijn andere Zoeva-kwasten koos ik ook deze keer voor het merk. Op The Make Up Spot zijn de kwasten wel wat duurder dan op de officiële site, het feit dat je ze na 1 dag al in huis hebt én je geen verzendkosten betaalt maakt dat voor mij persoonlijk wel goed.

IMG_0005-3

De grootste kwast is de 101 Luxe Face Definer, ideaal om mee af te poederen dankzij de spitse vorm die alle hoekjes van je gezicht makkelijk bereikt. Net die vorm maakt hem eigenlijk ook geschikt om je gezicht wat te shapen. Ik gebruik daar zelf liever nog een ander kwast voor, maar deze doet the job ook pretty good.

Met de 105 Luxe Highlight heb ik eindelijk dé perfecte highlightkwast gevonden. Hij brengt poederhighlighters zo precies en subtiel aan alsof het niks is. Echt een heel fijne kwast! Beide kwasten zijn trouwens weer super zacht en nemen meteen heel wat product op. Ook blenden ze al mijn poederproducten geweldig goed: aanraders!

Het mierzoete nagellakje In a Lilly Bit van China Glaze vond ik in de sale. Hij komt uit een lente-collectie, maar ik vind hem ook ideaal voor in de zomer. Ik draag hem momenteel non-stop op mijn teennagels. Adorable much!

IMG_0018-3

De originele prijs is heel wat duurder dan op e-bay maar de sale prijs die ik ervoor betaalde is vrijwel hetzelfde. En uiteraard is de levertijd van The Make Up Spot peanuts vergeleken met de dikke twee weken van e-bay verkopers. Oh, die snelle levering is bovendien nog gratis ook als je voor minimum 45 euro spendeert.

Zoeva 101 Luxe Face Definer, 19,95 euro.
Zoeva 105 Luxe Highlight, 14,95 euro.
China Glaze In a Lilly Bit, 2,96 euro.

Kende jij deze webshop al?