L’Oréal – Studio Line

IMG_8274-2

Het komt niet vaak voor dat ik helemaal gek ben op een volledige lijn, meestal ben ik lyrisch over één product en vind ik de rest maar gewoontjes. Maar damn, de nieuwe L’Oréal Studio Line maakt mij hongerig naar meer. Alle producten die ik tot nu toe testte uit de Studio-lijn zijn top. Al heb ik toch twee favorietjes.

Op zich heb ik thuis nog meer producten uit de lijn staan want mijn mama is net als ik fan. Ook korte kopjes zullen in de Studio Line dus zeker hun da-da vinden. Deze twee stylinghulpjes zijn echter mijn holy grail stuff. Ideaal voor een messy doch shiny afwerking van mijn lange lokken.

IMG_8305-2

Ik hou van textuur en onperfectie –is dat een woord?– in mijn haar en dat is waar de Go Precise Gel Spray voor zorgt. Super strong indeed want dit product blijft heel de dag zitten. Ik gebruik de gelspray het liefst op droog haar. Volgens mij is het nu niet bepaald de bedoeling, maar voor mij werkt dit product het beste als ik wat gel in mijn handen spray en zo door mijn lokken kneed. Resultaat? A whole lotta texture! #loveit

IMG_8290-3

Over de Volum’ Max Volumizing Spray kan ik kort zijn: Beste. Haarspray. Ooit.

Plakt niet, wordt niet hard, kamt makkelijk uit en zorgt ervoor dat je haar heel de dag in model blijft zitten. Ook lijkt het net of hij elke haarstijl net ietsjes meer sophisticated maakt en er wat va-va-voem aan toevoegt. Het is moeilijk uit te leggen, maar mijn haar glanst precies meer en ziet er levendiger uit nadat ik deze spray gebruikt heb. Oh, en een volume om U tegen te zeggen.

IMG_8281-2

L’Oréal Studio Line Go Create Precise Gel Spray, 5,49 euro via bol.com.
L’Oréal Studio Line Volum’ Max Volumizing Spray, 5,99 euro via bol.com.