Good hair days dankzij Label.m, Aussie en L’Oréal

IMG_9964-3

Vandaag stel ik jullie mijn holy grails onder de haarproducten voor. Drie producten waar ik elke keer weer naar terug grijp en die je ondertussen al maanden in mijn badkamer terug vindt. En neen, niet zomaar tussen de tientallen crèmekes en sprays in mijn grote uitpuilende badkamermand. Deze drie toppers verdienen een plaatsje op het vensterschap. Front row, uiteraard. En binnen mijn handbereik.

IMG_9959-3

De Brightening Blonde Shampoo van Label.m is een zaligheid voor alle blondines over here. Blond pur sang of uit een potje, BBS doet wonderen voor je haar! Witte ananas en citroen houden de kleur mooi assig en verhelpen van die vuile brassy tinten. Mijn haar voelt tegenwoordig super zacht en verzorgd aan en na een paar weken merkte ik ook duidelijk verschil in de kleur. Doe daar nog eens de hitte- en UV-bescherming bij en je hebt de beste shampoo ooit –en dan had ik het nog niet eens over de geweldige kappersgeur.

Na een weekendje Nederland ben ik hooked aan Aussie, in particular aan de 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Conditioner. Je bepaalt zelf of je de conditioner  1 of 3 minuten laat inwerken, afhankelijk van de ‘staat’ van je haar. Die van mij was –ooh ja, dat is een hint– dramatisch dus ik koos altijd voor het laatste. Ik heb dit product tot de laatste druppel opgemaakt en koop zeker een hele stock wanneer ik weer in Nederland ben. Waarom? Omdat het mijn haar verzorgt als geen ander én naar old school kauwgomballen ruikt.

#TXT07 uit de Studio Line van L’Oréal is een volume- en textuurspray die in 1,2, 3 voor een speelse messy look zorgt. Ik vind het effect en het gevoel een beetje hetzelfde als dat van droogshampoo, maar dan zonder de witte waas en het reinigende aspect. Perfect voor als je haar ietsjes te netjes is en wel wat pit kan gebruiken.  Misschien wel mijn meest favoriete product van allemaal.

IMG_9995-3

Zit hier ook een favoriet van jou tussen?

Label.m Brightening Blonde Shampoo, adviesprijs rond de 18 euro via de Label.m-kapper.
Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Conditioner, 8,99 euro.
L’Oréal Studio Line #TXT07, 5,99 euro.