Lush Kerstcollectie 2014 (bad)

IMG_9883-2

De Lush Kerstcollectie ligt nog maar een weekje in de winkels en oh boy, wat verlang ik ondertussen al naar Kerstmis! Ik weet niet wat het is, maar al die zalige glittertjes en betoverende geuren doen me gewoon wegdromen naar kilo’s witte sneeuw. Gelukkig kan ik tot het zover is pre-genieten van –niet altijd zo maagdelijk witte– badbubbels!

IMG_9896-2

IMG_9875

Het hoogtepunt van alle Kerstcollectie is voor mij Lush. En het hoogtepunt van die collectie is dan weer het assortiment aan badproducten. Geef me een Bad Melt, een Bad Bomb of een Bubble Bar en ik ben gelukkig. Ontspanning pur sang. Doe daar nog eens de allerleukste ontwerpen, kleureffectjes en geuren bij en ik ben al helemaal happy. Oh en glitter. A whoooole lotta glitter.

Vorige week vrijdag tijdens de release stond ik dan ook als eerste voor de deur bij Lush Antwerpen. Ik zag meteen heel wat vertrouwde producten terug, maar spotte ook een aantal nieuwkomers. De lieve Lushdames hebben mij de hele kerstcollectie tot in de details uitgelegd. Echt een dikke thumbs up voor hun enthousiasme en vriendelijkheid elke keer!

IMG_9893

IMG_9876-2

Wat welk badproduct exact doet, ga ik niet verklappen. Ik stel voor dat je gewoon naar de Lush gaat en begint te ontdekken. Echt waar, doen! Voor mij is dat al de helft van de pret. Maar niet getreurd, op de PYThings social media –links in de sidebar– zal er af en toe wel een sneak peak van deze badballen in actie voorbij komen!

Ik raad trouwens aan om deze schatjes in allertijde met zachtheid te behandelen en niet op te halen aan het begin van een lange shop- of schooldag zoals ik duidelijk wel deed -#stoemerik, kuch. Er zijn er namelijk twee van mij gesneuveld. Heel erg zonde, gelukkig zijn ze nog wel bruikbaar.

IMG_9873

IMG_9871-2

Lush badproducten, vanaf 3,95 euro.

Wat is jouw favoriete Lush product?