It’s a baby.. BLOG!

“Nathalie ge hebt al kilo’s schmink, heel mijn badkamerkast staat vol, waarom nu nog zo’n duur palette?!”

Deze quote, afkomstig van de mama, galmde door de living ten huize PYT’s en heeft heel wat los gemaakt in mij. Dat “dure palette” is de Naked 2, iets wat ik al heel lang wil maar wat er nooit van kwam. Net als een blog. Waarom kwam het er niet van? Geen idee aangezien ik weg kwijl elke keer het beruchte doosje prettiness op YouTube passeert. Waarschijnlijk omdat het toch best wel duur is, en waarschijnlijk omdat je het niet gewoon kan halen bij de ICI Paris of de Inno. En ja, ik beken, ik heb inderdaad best al wat make-up, al zijn het geen kilo’s –kuch kuch-, en ook al verdacht veel neutrale oogschaduwtinten maar hey, die zijn wel totaal anders als de Naked 2!

Een blog is iets wat ook al weken, maanden, jaren door mijn hoofd spookt maar wat er ook nooit van kwam. Waarom? Geen tijd (en wel tijd om er elke dag verschillende te lezen?). Nog niet genoeg ontwerpskills (maar WordPress heeft toch ook zeer mooie thema’s?). Ik heb echt geen duidelijk concept (komt dat niet met de tijd?). En er zijn al duizenden blogs (eentje meer kan dan toch geen kwaad?).

Dus, toen ik die whuuuut-blik in mijn ouders hun ogen zag toen ik zei dat ik een make-upproduct dat bijna 50 euro kost wil bestellen voor Sinterklaas besefte ik ineens waarom. Urban Decay oogschaduw, een prachtige MAC blush of een supermooie Revlon lippenstift – die ik vandaag toevallig gevonden heb voor maar 3 euro bij de Big Bazaar !! – zorgen bij mij gewoon voor innerlijke vreugdedansjes en geluksmomentjes. En die wil ik delen. Dus hallo beautywereld, na jarenlang lezen ga ik eindelijk schrijven.

Oh, en dat Naked palette bestellen (;