Opgemaakt #1

IMG_0071-2

Iets wat ik op andere blogs altijd leuk vind om te lezen, zijn ‘opgemaakt‘ artikelen. Het is gewoon tof om eens te ontdekken wat iemand anders nu effectief tot op het laatste restje gebruikt, misschien heeft het er ook wel mee te maken dat ik gewoon een nieuwsgierig persoon ben :). Bon, bij deze dus mijn allereerste eigen artikel met opgemaakte producten.

IMG_0073-2

IMG_0069-2

Van links naar rechts

  • Lush vers gezichtsmasker in Brazened Honey: hier moet ik eens dringend een review over schrijven want dit is een heel fijn reinigend masker. Dit was al mijn tweede potje, wat wil zeggen dat ik er al ongeveer 15 behandelingen van gehad heb #loveit
  • L’Oréal Elnett Satin Heat Protection Styling Spray in Glad: de beste heat protector ooit! Ik kan al niet meer op twee handen tellen hoeveel verpakkingen hier al van gehad heb. Zowel mijn zussen als mijn mama als ikzelf houden echt van dit product. Dit komt voorlopig onze badkamer niet meer uit. Ook de variant voor volume is toppie.
  • Essie basecoat in Millionails: ook dit is een echte aanrader. Hij prept mijn nagels bijzonder goed en zorgt er ook voor dat ze sterker worden. In dit artikel schreef ik er al eens over. Ondertussen ben ik al aan mijn tweede potje bezig.
  • The Body Shop Body Butter in Shea (small size): tja wat kan ik zeggen, TBS blijft favoriet op body butter gebied en deze Shea variant is heel voedend en ruikt bovendien nog eens lekker nootachtig.
  • Australian Gold zonnebankcrème in Dark Tanning Accelerator: prijzig, maar doet goed zijn werk en ik heb het idee dat ik ietsjes sneller bruin hierdoor. Ik denk alleen niet dat ik hem meteen nog eens koop, ik heb producten die even goed werken en een stuk goedkoper zijn. Ik had er toch meer van verwacht!
  • The Body Shop Hand and Nail Cream in Almond: deze maakt mijn handen super zacht, ondertussen ben ik al een grotere versie gaan halen.
  • Benefit oogschaduwprimer in Stay don’t Stray: eigenlijk is hij nog niet helemaal op, maar ik heb deze primer al zo’n twee jaar en de substantie begon gewoon te schiften. Op zich was het wel écht een fijne oogschaduwprimer, ondanks de hoge prijs. De laatste maanden greep ik wel eerder naar een paint pot van MAC.
  • Lush highlighter in Feeling Younger: dit product zorgt voor een supermooie gloed, ideaal voor op de jukbeenderen. Ik overweeg om hier een nieuw potje van te kopen! (op het potje zit inderdaad een verkeerd dekseltje)
  • L’Oréal tonic (stralend effect) in Sublime Luminize: fijne tonic, niet meer maar zeker ook niet minder dan dat.
  • Chanel mascara in Le Volume: dikke liefde voor deze mascara, dit wordt sowieso een rebuy!

Wat maakte jij onlangs op?