After exam shoplog

IMG_8705-2

Still alive over here! Oef, ik heb al mijn examens overleefd. Al heb ik wel een dagje extra nodig gehad om te recupereren waardoor dat evenement waar ik het over had in het water viel –letterlijk ook trouwens, verschrikkelijk weer woensdag. Ondertussen ben ik helemaal uitgerust. Ik ben zelfs al eens serieus gaan shoppen, “because when I shop, the world gets better”.Ik citeer hier even één van mijn lievelingsfilms Confesstions of a Shopaholic. Niks boven retail therapy om uit die verschrikkelijke depressieve examenmood te raken 😉

IMG_8709-2

Eerst en vooral kwam dinsdag mijn Ebay-bestelling aan. Ik wou al superlang deze kleurtjes van China Glaze en naar de Start to Finish (6,95 dollar) van OPI was ik ook erg benieuwd dus die klikte ik meteen in mijn virtuele winkelmandje. Van links naar rechts zie je China Glaze’s Flip Flop Fantasy, Petal to the Metal, Thistle Do Nicely en Pool Party (2,95 dollar). Nagellak is op Ebay echt veel cheaper dan in de Belgische winkels, zelfs met de importkosten van zo’n 15 dollar. Aanrader dus!

IMG_8720-2

Ook binnen op dinsdag: de Clarisonic Mia (nieuwprijs 149 euro). Ik kocht het legendarische apparaat over van Mademoiselle Sophistiqué. Ik ben hem al een paar dagen aan het testen en ik heb meteen maar twee verschillende borsteltjes gekocht. Over een maand volgt een uitgebreide review! Ook in de testfase, Daddy-O (26,40 euro/500ml) van Lush. Als je mij via Facebook volgt, weet je dat ik mijn haar in een ombre geverfd heb. Wel, it turned out not quite as I thought.. Een beetje yellow-ish eigenlijk. Daddy-O zou mijn redder in nood moeten zijn, ik ben benieuwd en doe serieus wat weesgegroetjes. Bij de Lush nam ik ook nog een nieuw potje Lemony Flutter (10,95 euro) mee. De mijne was zo goed als op en ik kan simpelweg niet meer zonder. Mijn nagelriemen houden van deze wondercrème!

IMG_8721-2

Dinsdag was precies echt wel pakjesdag want ook mijn Asos-bestelling kwam binnen. Ik werd meteen verliefd op deze blauwe high waisted bikini (rond de 20 euro in de sale). Ik vind hem prachtig, maar ik snap dat dit een haat/liefde-gevalletje is. Bij mij is het in ieder geval dikke liefde! Bij de Forever21 haalde ik een haarband (2,95 euro) en een zonnebril (5,95 euro). Bij Men at Work hebben ze momenteel een superleuke actie waarbij je bij aankoop van 2 paar schoenen een korting krijgt van 40% op het totaalbedrag. Twee paar nieuwe Havaiana’s it is (27,99 voor de koraalkleurige en 30,00 euro voor de panterprint)!

Best goed geshopt, niet?