Birthday winactie

IMG_8944-2

Mijn favoriete party accessoire is geen cluthch of een statement ketting, maar nagellak! Omdat mijn blog net verjaard is en de feestdagen er aankomen, geef ik twee schitterende exemplaren van OPI weg. En niet zomaar twee, nee, de ideale combo: een mooi nude en een spetterde glittertopcoat. Zo heb je de kans om het neutraal te houden, of net all the way te gaan met een glitteroverload.

Wat moet je nu doen om deze geweldige OPI nagellakjes te winnen?

  • Volg PYThings via Bloglovin‘ en/of;
  • Volg PYThings via Facebook en like dit bericht en/of;
  • Volg PYThings via Instagram;
  • Volg PYThings via Twitter en/of;
  • Stuur volgende tweet in de wereld in: “Ik wil de OPI lakjes winnen op http://www.PYThings.be ! Gimme, gimme @nathalievth“.

Alle social media staan gelinkt in de rechterbalk onder hun bijhorend icoontje. Laat ook zeker een reactie achter om te laten weten dat je mee doet en met wat je allemaal gedaan hebt. Vergeet geen geldig e-mailadres in te vullen! Voor elk puntje krijg je één kans. Dus hoe meer je doet, hoe meer kans je hebt om te winnen. Maareuh, ik check natuurlijk wel alles ;).

De winactie loopt vanaf nu tot en met woensdag 17 december 2014 om 22u00. Ik verwittig de winnaar persoonlijk via mail de volgende ochtend.

IMG_8918-2

Spread the –nail polish– love!