L’Oréal – Casting Sunkiss Jelly

IMG_8756-2

Een verhelderende gel die je lokken lichter maakt zonder ze te bleken? Dan ook nog eens met een geleidelijk effect én met voedende camelia olie? Klinkt goed! Maar is het dat ook? Ik had al zo mijn twijfels..

Aanbrengen op (bij voorkeur) nat haar, vervolgens in het warme zonnetje gaan zitten of je haar op volle kracht beginnen föhnen et voila! Een sunkissed looked à la Doutzen Kroes. Het klinkt een beetje als het legendarische cintroensap dat we vroeger als kind in onze haren smeerden en ik kan al verklappen dat zelfs dat trucje nog beter werkt. Sunkiss Jelly doet namelijk totaal NIKS voor mijn haar.

IMG_8765-2

IMG_8776-3

Dit is natuurlijk puur mijn persoonlijke ervaring maar ik zag helemaal geen kleurverschil. Sunkissed? Niks, nada, noppes! Ik heb nochtans braafjes alle gel opgebruikt in drie behandelingen en ik hoopte na de eerste keer nog dat het ‘geleidelijke’ heel letterlijk op te vatten viel. Maar helaas. Mijn haar had na elke behandeling nog steeds haar originele –gekleurde, dat wel– tinten. Misschien lag het daar aan, volgens de verpakking is dit product enkel geschikt voor ongekleurd haar maar ik zal eerlijk zijn. Het zou mij verbazen moest het op ongekleurd haar wel wonderen verrichten.

Het enige wat deze gel in mijn ogen doet is je lokken voorzien van een beachy styling. Al heb ik daar beter producten voor die niet beweren verhelderend te zijn. Sorry L’Oréal.

L’Oréal Casting Sunkiss Jelly, 10,99 euro.

Wie is er nog schuldig aan het trucje met de citroenen?