Oxford Street LUSH haul

Een tijdje geleden ging ik samen met mijn zussen, mama en oma op citytrip naar Londen. We hadden een strakke planning vol musea, typische toeristentrekkers en talloze #foodporn hotspots maar voor het shopgedeelte hebben we een volledige dag uitgetrokken –much needed. Oxford Street heeft dé grootste Lush store van de wereld en die heeft al mijn stoutste badverwachtingen ingelost: een hele verdieping geweid aan alles om in je bath tub te gooien. Oh god <3. 

DSC00053-3 DSC00051-2

De Oxford Street store staat bekend om de exclusives. Producten die je dus enkel en alleen daar kan bemachtigen –al kan je ze tegenwoordig ook via de UK-website bestellen. Naast badproducten zijn er ook exclusives uit het gehele gamma maar ik ben zo iemand die meteen recht naar de bubble bars en bath bombs grijpt.

Ik heb uiteindelijk 10 producten meegenomen: acht exclusives en twee uit de vaste lijn. Benieuwd welke? Check dan bovenstaand filmpje! Laat zeker een reactie achter want Youtube is nog brand new voor mij en ik wil echt super graag weten wat jullie er van vinden.

DSC00052-3

Happy watching!