Lush – Love Locket Ballistic

Valentijn.. We kunnen er niet meer omheen. De winkels liggen al weken vol met alle mogelijke cadeautjes voor je geliefde en nu ondertussen lijkt zo goed als iedereen het kitscherige hartjesvirus te pakken te hebben. Behalve ik. Begrijp me niet verkeerd, normaal gezien kan ik een flinke portie roze en lieflijkheid wel appreciëren, maar zot van Valentijn ben ik nooit geweest. Waarschijnlijk heeft het te maken met het feit dat ik op een occasionele roos na, nooit echt betrokken geweest ben bij heel dit gedoe. No Prins op ’t Witte Paard for me (knappe, charmante, grappige single prinsen mogen altijd komen solliciteren though). Maar gelukkig is daar zoals altijd als Knight in Shining Armour Lush met een badproduct om mij weer op te vrolijken. Inclusief kitscherige hartjes.

IMG_9832-3

Deze limited edition bruisbal uit de Valentijnscollectie 2014 met de toepasselijke naam Love Locket bevat echt wel het sleuteltje naar mijn hart. Vanille, neroli en jasmijn zorgen ervoor dat je helemaal weg kan dromen in bad. De combinatie van deze geuren is erg lekker en helemaal niet overheersend. Eerder subtiel, zeker in vergelijking met de snoeperige geuren die Lush normaal gebruikt. Een fijne afwisseling.

Love Locket kleurt je badwater onmiddellijk in een roze tintje en tovert er en plus nog wat glittertjes en papieren hartjes bij. Gotta love glitters en ook de hartjes zijn toch echt wel cute.

IMG_9804-2

Love Locket bevat maar liefst 290 gram, wat echt wel gigantisch is. Volgens mij zelfs één van de grootste ballistics die Lush ooit heeft gehad. Ik weet dat veel mensen de bruisballen van Lush meerdere keren gebruiken maar ik gebruik ze meestal in één keer. Deze vond ik toch wel een beetje overdreven groot om in zijn geheel te gebruiken. Ik heb hem dan ook genadeloos in twee gehakt. #sorrynotsorry

Lush limited edition bruisbal in Love Locket, 10,95 euro.

Wat zijn jouw Valentijnsplannen?