Hand Chemistry – Glow Oil

IMG_0881-2

Vandaag stel ik jullie een ‘gezond’ zelfbruiner alternatief voor: de Glow Oil van Hand Chemistry. Quoi? Uiteraard is een self tan véél beter voor je huid dan de zonnebank of een weekje Ibiza, maar die crèmes en sprays bevatten zo goed als altijd DHA –een stof die in principe veilig is, maar waar toch vaak vraagtekens over verschijnen. Los daarvan ben ik fan van de unieke olieachtige textuur. Meer van dat graag!

Persoonlijk maak ik mij niet al te druk om DHA. Ik gebruik zelf enkel een zelfbruiner als ik een feestje heb gepland. Meestal is dat dan een exemplaar dat onmiddellijk werkt. Daar heb je meteen ook het grote verschil. Glow Oil heeft zo’n 2-3 dagen nodig voordat de kleur zichzelf ontwikkelt. Je gebruikt hem best ’s ochtends en ’s avonds voor een optimaal resultaat.

Ik moet zeggen dat het verschil eerder subtiel is. Na twee dagen zie je een mini-tan. Verwacht geen beach effect want dan kom je wat bedrogen uit. Puur omdat ik op dit moment vrij bleek ben, kies ik eerder voor een ander exemplaar dat sneller en effectiever werkt. Waar deze olie wél perfect voor is, is om je kleurtje te behouden na een vakantie.

De formule hydrateert mijn huid super goed, trekt makkelijk in en geeft echt zo’n perfecte golden glow –bij het aanbrengen is het zelfs eventjes verschieten want je ziet he-le-maal goud, maar dat trekt gelukkig weg. Aloha!

IMG_0889-2

Hand Chemistry Glow Oil, 28,00 euro (o.a. bij ICI Paris Xl).

Kende jij het merk al?

schermafbeelding-2016-11-10-om-18-33-34